avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasarea transnationala si pozitii de conducere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasarea transnationala si pozitii de conducere

Buna ziua,

In cazul unei detasari transnationale, persoana detasata poate ocupa o pozitie pe organigrama entitatii catre care se face detasarea?
In practica stiam ca pozitiile pe organigrama pot fi ocupate de persoane care au raport contractual direct cu entitatea in cauza, in timp ce in acest caz, raportul este intre entitatea care detaseaza si cea catre care se face detasarea.

Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Iunie 2024
AphisG, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:55, 19 Iunie 2024
da, persoana detasata poate ocupa o pozitie pe organigrama entitatii catre care se face detasarea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate straina angajeaza romani si presteaza servicii pentru o societate din romania? este legal? madalinalina madalinalina Am si eu o intrebare. O societate straina, fara sediu sau sucursala in Romania, poate sa angajeze cetateni romani? Acestia vor presta lucrari de productie ... (vezi toată discuția)
Detasare transnationala (transfrontaliera) Florin Cioca Florin Cioca Detasarea transnationala (conform Parlam European) sau transfrontaliera (conf Comisiei Europene) este o institutie juridica in continua schimbare. Dupa ... (vezi toată discuția)
Buna, in revisal se opereaza detasarea si obligatoriu si suspendare ... lyly64 lyly64 Buna, in revisal se opereaza detasarea si obligatoriu si suspendare cim, cand un angajat este detasat in interesul serviciului ( în cadrul aceluiaşi ... (vezi toată discuția)