avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acces vecin schimbare țeavă apa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acces vecin schimbare țeavă apa

Vă rog să mă îndrumați intr o problemă privind accesul la vecinul de deasupra care refuza accesul pentru schimbare țeavă apa.Pe scurt, in februarie 2024 am achizitionat un apartament și am trecut la renovarea lui.Am constatat că în spatele măștilor, țeava de apa calda de la wc ul de serviciu este ruginită și mâncată in placa de deasupra și am comunicat Asociației de proprietari care a trimis un instalator și a tăiat țeavă pt ca mai apoi sa constatăm cu stupoare că vecinul de deasupra nu ne da voie in apartament sa schimbam țeava (ba mai mult: apa rece fiind funcțională, se făcea bypas și curgea apa pe tavan, pe țeava retezată de apa caldă - intr un final a fost oprită și apă rece pt a opri inundarea).Care sunt pașii și ce actiuni pot întreprinde singur sau împreună cu asociația (primărie, poliție locală/comunitară, judecatorie)?Exista posibilitatea obținerii rapide a unui ordin de pătrundere pe proprietate privată de la instanța judecătorească?Menționez că, la cererea Asociației, deja a fost poliția de 2 ori, in încercarea de a discuta cu proprietarii de deasupra in vederea de a ne asigura accesul!
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 20:53, 20 Iunie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Procesul rapid la judecatorie se numeste ORDONANTA PRESEDINTIALA.
Cred ca aveti nevoie urgenta de avocat.

Doar instanta de judecata poate forta intrarea in locuinta vecinului.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Iunie 2024
Dapix, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai intai faceti o reclamatie la primarie care o sa trimita politia locala si il amendeaza pe vecinul de desupra. Dupa amenda revin iar si daca tot nu a dat accesul il amendeaza iar.
Dar probabil dupa prima amenda ca nu a dat accesul va ceda.
Ultima modificare: Joi, 20 Iunie 2024
w_v_w_v, utilizator

~ final discuție ~