avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autorizatie de constructie-schimbare nume
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizatie de constructie-schimbare nume

Buna ziua.
Vreau sa vand un teren cu o deschidere mai mica, am obtinut autorizatie de constructie, intre timp legea s-a schimbat si deschiderea minima legala a devenit mai mare decat deschiderea terenului meu. As vrea sa vand terenul, doar ca, cumparatorii nu mai pot lua autorizatie noua de constructie in baza noii legi si ar vrea sa construiasca in baza autorizatiei mele. Intrebarea mea este cum as putea sa trec autorizatia de constructie de pe un nume pe altul?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 10:49, 5 Februarie 2010
buna ziua!
odata cu instrainarea terenului puteti transmite si drepturile din autorizatia de construire.
Multumesc.
o singura mentiune va mai fac-autorizatia de construire trebuie sa fie valabila:
valabilitatea autorizatiei de construire/desfiintare se constituie din - intervalul de timp de cel mult 12 luni de la data emiterii, în interiorul caruia solicitantul este obligat sa înceapa lucrarile autorizate; daca solicitantul a început lucrarile, de la data anuntata a începerii lucrarilor, valabilitatea autorizatiei se extinde pe toata durata de executie a lucrarilor prevazuta prin autorizatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie construire gresita? tudorani tudorani Am obtinut de la primarie un teren in folosinta ca persoana fizica. In termenul prevazut in contract s-a scos autorizatia de construire imobil. In contract la ... (vezi toată discuția)
Constructie casa danabode danabode am o autorizatie de casa obtinuta in noiembrie 2011,as vrea sa stiu ce se intampla daca nu INCEP sa construiesc intr-un an de zile de la primirea autorizariei. ... (vezi toată discuția)
Taxa valabila ? mihaita10 mihaita10 O persoana fizica a ridicat o casa in 2008, a facut proiect si a platit taxa de autorizare la Primarie. Nu a dus la Primarie avizele din certifificatul de ... (vezi toată discuția)