avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Exista un aparat ex radio care sa bruieze ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Exista un aparat ex radio care sa bruieze conversațiile mele, ...

Exista un aparat ex radio care sa bruieze conversațiile mele, sunt înregistrată de peste 10 ani la birou de către 3 colegi ? Mi a daunat grav sănătății .Ei au obținut concedierea mea indirect și azi se repeta tot. Justiția m a readus la birou in 2 ani dar sănătatea s a pierdut cu daune de sănătate si vechimea pierduta. Caut un avocat expert în cauze cu despagubiri. Am răbdare și înțelegere doresc aplicarea legii că la carte fara echivoc . Email casaverde53@yahoo.com.
rog seriozitate.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:27, 20 Iunie 2024
A lina xx a scris:

..... Caut un avocat expert în cauze cu despagubiri. Am răbdare și înțelegere doresc aplicarea legii că la carte fara echivoc . Email casaverde53@yahoo.com.
rog seriozitate.

Puteti alege dvs un avocat din lista consultantilor inscrisi pe Forum
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau

alegeti din tabloul avocatilor din Romania aflat pe site-ul Uniunii Naționale a Barourilor din România
[ link extern ]

~ final discuție ~