avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara am un garaj mai mic unde nu îmi încape ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara am un garaj mai mic unde nu îmi încape decât 3/4 ...

Buna seara am un garaj mai mic unde nu îmi încape decât 3/4 din mașină deci nu îl folosesc parchez in fata lui. De cărând sau mutat niste vecini care au doar o poarta mica la strada, când au cumpărat au stiut situația. Acum tot parchează înfață garajului meu și eu trebuie sa parchez peste drum la vecina norocul meu că momentan nu locuiește acolo. Legea spune clar că nu are voie să mi blocheze garajul. Folosesc porțile pentru a scoate și baga diverse lucruri cu mașina în garal si îmi blochează accesul. Ce pot face? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:42, 21 Iunie 2024
daca nu incape masina, atunci nu e garaj, e o alta constructie
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca e insemnat ca atare si in acte e garaj, sunati la politia locala, trebuia sa faceti asta de prima data

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat carla57 carla57 Va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme. Un vecin de-al meu parcheaza masina de peste 5 ani in fata gardului meu, pe strada dar nu in fata portilor ... (vezi toată discuția)
Buna seara, recent m-am mutat la casa. din pacate nu pot parca ... CatalinM1989 CatalinM1989 Buna seara, Recent m-am mutat la casa. Din pacate nu pot parca masina in curte din cauza vecinilor ( toate masinile sunt parcate pe dreapta, iar casa mea ... (vezi toată discuția)
Parcheaza in fata portii mele shankarlove shankarlove Buna ziua, Sper ca ma puteti ajuta intr o problema: Locuiesc la curte, am 2 masini, spatiul din fata curtii masoara cam 12 m incap perfect cele 2 ... (vezi toată discuția)