avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am obtinut in instanta incuviintarea executarii silite ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am obtinut in instanta incuviintarea executarii silite impotriva ...

Am obtinut in instanta incuviintarea executarii silite impotriva Comisiei Judetene de Retrocedare a Proprietatilor pentru plata penalizari. Intrucat atat Comisia Judeteana cat si Institutia Prefectului (ca persoana juridica) au ignorat executarea silita, executorul judecatoresc a facut poprire pe conturile de la trezorerie ale Institutiei prefectului. Trezoreria la randul ei, ignora poprirea. Am inaintat in instanta de judecata actiune pentru validarea popririi. Am indicii ca si dupa validare, Trezoreria va ignora poprirea. Mai este in acest caz ceva de facut in tara? Exceptand CEDO, ce alte institutii europene as putea sesiza? Este foarte frustrant ceea ce se intampla, tinand cont de modul in care actioneaza statul asupra cetateanului sau persoanei juridice atunci cand are de recuperat bani!
Ultima modificare: Vineri, 21 Iunie 2024
Viorel Stancut, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Pînzaru , Avocat 15:46, 23 Iunie 2024
Puteti sa inceracati sa sesizati parchetul cu o plangere penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu impotriva statului - validarea popririi - tert poprit trezoreria - calitate procesuala pasiva catalin2011 catalin2011 Buna ziua ! Am nevoie de ajutor : a) in a demonstra ca in executarea silita impotriva Statului Roman - prin Ministerul Finantelor reprezentat de DGFPS (exista ... (vezi toată discuția)
Obligatie poprire LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Pe adeverinta unui salariat pentru obtinerea unui credit de la o banca, firma a taiat acel paragraf care prevedea angajamentul firmei de a retine bani din ... (vezi toată discuția)
Executare silita nixon19 nixon19 Buna ziua, Speta: O institutie bugetara este executata silit prin poprirea conturilor si indisponibilizarea sumelor catre BEJ dar pe rolul instantelor de ... (vezi toată discuția)