avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acte judecatorie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acte judecatorie

Buna ziua!

Am primit de la judecatorie pe raza judetului unde am fost sanctionata cu o amenda, pe nedrept, o adresa, unde imi sunt solicitate niste documente (inscris privind pe cine dau in judecata, desi am depus acest document, in fine) si voiam sa stiu daca pot trimite acel act si prin posta, cu confirmare de primire, avand in vedere ca eu sunt din alt judet.

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 14:59, 21 Iunie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate trimite cu confirmare de primire cu conditia sa ajunga pana la termenul de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura instanta - plangere contraventionala dobosancamelia25 dobosancamelia25 Buna ziua, Am primit urmatoarea, de la judecatoria, pe raza a carui judet am primit amenda, anul trecut: \"Stimată doamnă/Stimate domn, In ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - unde trebuie depusa si insotita de ce documente? julius.jr julius.jr In data de 3-10-2011 mi-a fost intocmit un proces verbal de contraventie. pentru ca nu era adevarat ce scria in el am refuzat semnarea lui si pentru aceasta ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie - data gresita, model plangere, procedura dritaS dritaS buna ziua, am primit in data de vineri 05,02,2016 o amenda pentru depasirea vitezei legale pe raza judetului valcea, ieri 09,02 inaintea expirarii celor 48 ... (vezi toată discuția)