avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua , pot solicita de la arhiva Tribunalului sa ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua , pot solicita de la arhiva Tribunalului sa -mi trimită ...

Buna ziua , pot solicita de la arhiva Tribunalului sa -mi trimită contracost online o adeverință din dosarul meu din anul 2009? Eu nu mă pot deplasa .Aş dori acea adeverință pentru recalcularea pensiei .Multumesc,o zi bună !
Cel mai recent răspuns: mcraciun , utilizator 20:21, 21 Iunie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adica doriti o copie dupa una dintre filele din dosar, nu-i asa? Din cate stiu nu se emit copii semnate electronic dupa inscrisurile din dosar ci doar hotarari judecatoresti, insa puteti incerca sa trimiteti cererea si sa sunati apoi, poate gasiti intelegere. Insa cel mai sigur este sa cereti copia mentionand in cerere ca o doriti trimisa prin posta la adresa d-voastra. Dureaza cam 6-7 zile pana va ajunge prin posta.
Multumesc,voi incerca.

Adalbert Gabriel Gazdovici a scris:

Adica doriti o copie dupa una dintre filele din dosar, nu-i asa? Din cate stiu nu se emit copii semnate electronic dupa inscrisurile din dosar ci doar hotarari judecatoresti, insa puteti incerca sa trimiteti cererea si sa sunati apoi, poate gasiti intelegere. Insa cel mai sigur este sa cereti copia mentionand in cerere ca o doriti trimisa prin posta la adresa d-voastra. Dureaza cam 6-7 zile pana va ajunge prin posta.

~ final discuție ~