avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Puteti sa ma ajutati cu următoarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Puteti sa ma ajutati cu următoarea situatia: Ce consecinte ...

Buna ziua,
Puteti sa ma ajutati cu următoarea situatia:
Ce consecinte pot exista atunci când un cadru militar da o declarație falsă ca nu a detinut nici o proprietate, deși adevărul este altul ( proprietate deținută în coproprietate, vândută înainte de obținerea locuinței de serviciu) si se afla acest lucru?
De asemenea, pot exista consecinte și pentru persoana care a semnalat?
Va multumesc anticipat pentru răspunsuri.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Iunie 2024
Lav.lav, utilizator
Cel mai recent răspuns: adrian@13 , utilizator 21:43, 23 Iunie 2024
Declarația respectivă era necesară probabil pentru obținerea locuinței de serviciu. Ar putea fi vorba de un fals în declarații care va intra în atenția Parchetului Militar. La finalul anchetei, se va adopta o soluție care poate fi inclusiv trimiterea în judecată .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadru militar - drept locuință de serviciu Lav.lav Lav.lav Buna ziua. Cadru militar, în activitate, divorțat și recăsătorit, beneficiază de locuință de serviciu în garnizoana, din 2020 până în prezent, cu ... (vezi toată discuția)
Scoatere unui duplicat de la ocpi => situatie foarte complicata cu titlu de proprietate antar antar Buna ziua Am o problema mai complexa... Este vorba de un teren agricol in Calarasi obtinut prin retrocedare pentru care s-a emis titlu de proprietate in ... (vezi toată discuția)
Altercatie bună ziua! sunt cadru militar și aseară am avut ... Breezy Breezy Altercatie Bună ziua! Sunt cadru militar și aseară am avut o altercație cu 2 bărbați. Aceștia au sărit la bătaie la mine și din autoapărare am ... (vezi toată discuția)