avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce sanse are fiul meu sa iasa pe cautiue avind o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce sanse are fiul meu sa iasa pe cautiue avind o condamnare de ...

ce sanse are fiul meu sa iasa pe cautiue avind o condamnare de 1si 5 luni cu executare a fost luat pe 18 iunie si acu este sa-si execute sentinta,este in carantina 20 de zile si ma sunat si mi-a zis caii ia tot ce are de mincare il ameninta cu multe pe care nu a putut sa-mi spuna de cei care sunt cunoscuti inre ei si au condamnari mari. el a fost condamnat pentru alcol la volan, ce pot sa fac ?? sa il ajut ?? sau sa-l scot pe cautiune daca se poate as dori sa stiu va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ivan dobrita , utilizator 00:24, 11 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Controlul judiciar pe cauțiune
(că asta e denumirea corectă) este o măsură preventivă care se poate aplica înainte de o condamnare definitiva (adica pe parcursul judecării cauzei). Nu se mai poate după ce sentința rămâne definitiva, se stabilește o pedeapsă.

ivan dobrita a scris:

ce sanse are fiul meu sa iasa pe cautiue avind o condamnare de 1si 5 luni cu executare a fost luat pe 18 iunie si acu este sa-si execute sentinta,este in carantina 20 de zile si ma sunat si mi-a zis caii ia tot ce are de mincare il ameninta cu multe pe care nu a putut sa-mi spuna de cei care sunt cunoscuti inre ei si au condamnari mari. el a fost condamnat pentru alcol la volan, ce pot sa fac ?? sa il ajut ?? sau sa-l scot pe cautiune daca se poate as dori sa stiu va multumesc!

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua

Nicio sansa.
Trebuie sa execute pedeapasa sau macar fractia pentru liberare conditionata.
Sa participe la programele educative si sa munceasca.
multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier ccrystal ccrystal daca sunt trimis in judecata apare cand imi scot cazierul? (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata Zigrid Zigrid Buna seara!Sotul meu este condamnat la 6 ani de inchisoare pentru furt calificat.De fapt inainte sa fie arestat a mai avut o fapta tot pentru furt dar i s-a ... (vezi toată discuția)
Caz penal ralukuutza ralukuutza BUNA ZIUA!AM SI EU O INTREBARE LA DUMNEAVOASTRA.AM PRIMIT PEDEAPSA DE 11 LUNI CU INCHISOARE.CE SE INTAMPLA DACA NU MA PREZINT?CE SE INTAMPLA DUPA ASTEA 11 ... (vezi toată discuția)