Liliana Gradinaru a scris:
Ne cereti sa raspundem ce puteti dv. sa faceti? Puteti ignora, puteti macar sa va informati la un avocat, puteti ignora si dosar de instanta si popriri viitoare (daca se ajunge la asta) si tot. Puteti.
Recomandat ar fi insa sa discutati cu un avocat, sa va informati ca sa stiti la ce sa va asteptati.
As vrea sa stiu daca este adevarat ca trebuie sa depun contestație la tribunal măcar cu 3 zile înainte de prima înfățișare (altfel, spune avocatul agentului imobiliare, se considera ca accept și recunosc acuzațiile)
Este normal ca agentul imobiliar sau avocatul să aducă documentele depuse la tribunal la căsuța mea poștală? Nu trebuie trimise actele oficial de către tribunal? Plicul primit de mine nu are ștampilă postei.
Impresia mea este ca avocatul și agentul (au același nume de familie!?) vor să pună presiune pe mine știind ca în instanță nu vor avea câștig de cauză dacă nu prezintă un contract de reprezentare semnat de mine. Au numai niște discuții pe whatsapp în care, inițial, îl întrebam pe agent care este comisionul lui ….apoi discuțiile iau o turnură neplăcută: îi reproșez ca îmi dă relații neadevărate și îi spun ca nu vreau să mai discut cu el.