avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua , este normal din punct de vedere legislativ ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua , este normal din punct de vedere legislativ ca pe ...

Buna ziua , este normal din punct de vedere legislativ ca pe un contract individual de munca , cu norma partiala sau full time firma particulara sa fie inscris ca data de salariu un interval de timp adica de exemplu intre 25-30 a luni ca lichidare ? sau trebuie trecut o data fixa de plata a salariului ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:18, 25 Iunie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua. Conform legii "Art. 166, alin. (1) Salariul se plăteşte în bani cel puţin odată pe lună, la data stabilită în contractul individual de muncă, în contractul colectiv de muncă aplicabil sau în regulamentul intern, după caz.", de aici as spune ca nu este corect sa se stipuleze o perioada si nu o data de plata a drepturilor salariale. Cu toate acestea, CIM reprezinta un acord de vointa al angajatorului dar si al angajatului.
Poti citi si articolul - www.avocatnet.ro/articol_672...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Salariul se plateste in bani cel putin o data pe luna, la data stabilita in contractul individual de munca, in contractul colectiv de munca aplicabil sau in regulamentul intern, dupa caz. ..potrivit legii, trebuie mentionata o data nu un interval.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare salariu relu65 relu65 Buna ziua.As dorii sa stiu daca este normal si legal ca lichidarea pe luna Februarie sa o primesc in aprilie.Mai concret , avansul pe Februarie l-am primit pe ... (vezi toată discuția)
Plata drepturi salariale 1 luna munca miluma miluma Am fost angajata legal pentru o luna de zile la un SRL-D. Dupa incheierea lunii, mi-au spus ca salariul pentru munca mea imi va fi dat in doua rate , avans si ... (vezi toată discuția)
Plata drepturi salariale la incetarea contractului de munca mmanuela mmanuela Buna ziua, Am salariati disponibilizati carora preavizul le inceteaza in data de 12.06.2013. Plata lichidarii in societatea noastra se face la sfarsitul ... (vezi toată discuția)