avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. In anul 2023 am chemat in judecata Casa de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. In anul 2023 am chemat in judecata Casa de pensii ...

Buna ziua. In anul 2023 am chemat in judecata Casa de pensii pentru retinerea din pensie a CASS, pe un an de zile. Curtea Constitutionala a declarat neconstitutionala HG emisa si a fost emisa OUG 4/2023. In baza acestei OUG suma de bani a fost restituite in 12 transe. Insa in cererea de chemare in judecata am solicitat si indexarea a sumei retinute ilegal cu rata inflatiei si dobanda la suma retinuta ilegal. Pana in prezent nu am primit nimic din indexare si rata inflatiei, existand un precedent din anul 2010 in acest sens. Cum pot recupera si celelalte drepturi decise de instanta? Pot invoca nerespectarea deciziei unei instante sau ce pot face? Va mutumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:04, 25 Iunie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca in hotararea dvs. se fac mentiuni legate de indexare, va puteti adresa unui executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere abuziva contributie la fondul de sanatate din pensie. ... iordana1900 iordana1900 Retinere abuziva contributie la fondul de sanatate din pensie. Buna ziua si La Multi Ani! In data de 28 decembrie 2022, în Monitorul Oficial nr. 1262, a ... (vezi toată discuția)
Ne puteți furniza un model de chemarea cnpp în judecată la ... raser raser Ne puteți furniza un model de chemarea CNPP în judecată la Curtea de Apel București, Contencios Administrativ pentru restituirea contribuțiilor de ... (vezi toată discuția)