avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, În cursul zilei de ieri cineva din familie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, În cursul zilei de ieri cineva din familie a parcat ...

Buna ziua,
În cursul zilei de ieri cineva din familie a parcat mașina pe un loc special amenajat pentru persoane cu handicap în parcarea unui mall !
Menționez că a parcat pe acel loc cu persoana ce beneficiază de acest drept și cu legitimația valabilă în bord la vedere !
După ceva timp în momentul în care persoanele respective s-au întors la mașină aceasta era blocată de alta mai BENGOASĂ (PUSĂ PE AVARII)
În momentele respective membrul din familie ce însoțea persoana cu handicap a avut o mică scăpare și ca învățătură de minte i-a scos respectivului un ștergător de la parbriz și a plecat !
A doua zi cel din familie ce însoțea persoana cu handicap, a fost sunată la nouă dimineața de către Poliție că trebuie să se prezinte la sediu ca să dea explicații de ce sa atins de mașină acestuia si că ar fi stricat ștergătorul, că totuși a reușit și a avut loc să scoată mașina din parcare și că este problemă de caz penal ! (PROPRIETARUL BOLIDULUI A FĂCUTPLANGERE LA POLIȚIE)
Întrebarea mea este în felul următor:
Ce poate păți persoana ce însoțea membrul familiei cu handicap și ce poate păți cel ce a blocat ieșire mașinii din parcarea special amenajată ?!
Persoana ce a blocat mașina în parcarea cu handicap a menționat că i să făcut rău soției și că a fost o urgență !
Eu nu cred că dacă i se face cuiva rău te duci de urgență la Mall !
Eu cred că te duci la spital !

Și ce se poate întâmpla în cazul în care se ajunge în instanță ?!
Ultima modificare: Marți, 25 Iunie 2024
Iulian#1997, utilizator
Cel mai recent răspuns: pop_m , utilizator 11:43, 9 Iulie 2024
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
N-o să pățească nimeni nimic... În cel mai rău caz, se va solicita plata contravalorii ștergătorului respectiv (fapta se încadrează la infracțiunea de distrugere, însă gradul de pericol social fiind extrem de redus, poliția va închide cu siguranță dosarul)...
Mulțumesc frumos pentru răspuns !
Ultima modificare: Duminică, 7 Iulie 2024
Manuela Rășină, administrator
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Licitati si dumneavoastra cu o reclamatie. Ca v-a blocat, ca va grabeati, ca a trebuit sa tineri persoana cu handicap in soare si i s-a facut rau....

~ final discuție ~