avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studii superioare de scurta durata. Stiti cumva ce ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studii superioare de scurta durata. Stiti cumva ce facultati ...

Studii superioare de scurta durata. Stiti cumva ce facultati aplica aceste studii si daca se regasesc deja ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:15, 26 Iunie 2024
Reveniti cu aceeasi discutie. S-a comentat aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ati sunat la universitati sa va interesati ? Ati intrat pe site-urile universitatilor pentru a va informa ? Daca va intereseaza, ar trebui sa o faceti.
Am intrat, am sunat. Nimeni nu stie nimic desi se vorbeste pe site-urile facultatilor de posibilitatea prelungirii studiilor de scurta durata cu cele de licenta. Inclusiv la itm am sunat si doamna de acolo mi-a zis ca pentru ce vreau eu se accepta studiile de scurta durata, dar ca nu stie sa imi spuna si care sunt alea.
Cerintele minime de pregatire in domeniul securitatii si sanatatii in munca corespunzatoare nivelului superior, care trebuie indeplinite in mod cumulativ, sunt urmatoarele:

a) absolvirea, in domeniile fundamentale: stiinte ingineresti, stiinte agricole si silvice, cu diploma de licenta sau echivalenta ....

este citat din celalalt topic deschis de dvs .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inginer in industria alimentara - conditii de indeplinit pentru a putea fi sef serviciu extern de prevenire si protectie - Elibet - Elibet Buna, este posibil ca un absolvent al facultatii de Stiinta si Tehnologia Alimentelor - sectia Tehnologia si Prelucrarea Produselor agricole, obtinand titlul ... (vezi toată discuția)
Pfa - serviciu extern de securitatea muncii - Elibet - Elibet Pentru PFA in domeniul securitatii muncii: Oare un masterat in stiinte ingineresti (univ tehnica) de 2 ani, cu lucrare de disertatie, ma ajuta sa indeplinesc ... (vezi toată discuția)
Cursuri ssm adrcarlos adrcarlos Buna seara, Poate cineva sa ma ajute, va rog, ... Explicandu-mi daca se poate face cursul SSM de 180 de ore fara a avea vreun curs anterior absolvit de 80 ... (vezi toată discuția)