avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Am cumparat o masina iar fostul proprietar (o firma) a ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Am cumparat o masina iar fostul proprietar (o firma) a anulat ...

Am cumparat o masina iar fostul proprietar (o firma) a anulat RCA-ul dupa ce i-am platit masina si a emis factura. Am facut RCA nou inainte sa iasa fiscalul (facutr pe seria de sasiu), dar brokerul imi spune ca RCA-ul nou nu e valabil pana nu iese fiscalul. Am voie sa circul cu masina?
Cel mai recent răspuns: snipe1975 , utilizator 14:26, 26 Iunie 2024
polita este valabila, aveti voie sa circulati cu masina.
Multumesc. De aceea am si cerut brokerului sa o faca desi imi spunea ca nu e valabila si ca vechiul proprietar nu are cum sa o anuleze pe cea veche.
Sa-mi schimb si brokerul deci? :D
Ultima modificare: Miercuri, 26 Iunie 2024
snipe1975, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovinieta, intrebari si eventuale cai de atac CristianMandoiu CristianMandoiu Buna ziua, am si eu o mica nelamurire si nu stiu cat e de ok. Am achizitionat in urma cu fix un an o masina. Masina avea rovinieta valabila pana in ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca invalida Madalin196 Madalin196 Buna ziua, pe data de 10.10.2019 am făcut la un broker asigurare RCA,câteva zile mai târziu am verificat pe internet pe un site daca am asigurarea valida ... (vezi toată discuția)
Problema asigurare auto georgebabiuc1981 georgebabiuc1981 Buna seara! In anul 2014 am vândut o mașina cu contract de vânzare cumpărare, am fost la financiar si am dat omului certificat fiscal si tot ca avea ... (vezi toată discuția)