avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am rugăminte la dumneavoastră, nu mai am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am rugăminte la dumneavoastră, nu mai am nici un ...

Buna ziua, am rugăminte la dumneavoastră, nu mai am nici un act de la mașina care a fost trecută pe numele soției de către fostul ginere!Am fost la notar sa facem o declarație pe propria răspundere dar aceasta declarație nu a fost primită deoarece nu era buna!! Rugămintea mea este daca stie cineva cum sau ce trebuie scris exact ín acea declarație pe propria răspundere!! Am uitat sa va spun ca nu stim cui a fost vânduta masina si nu avem nici un fel de acte , nici talonul,cartea de identitate a mașinii si nici contract de vânzare-cumpărare a mașinii!!! Dorim sa scoatem masina de la pla impozitului deoarece de 6-7 ani plătim impozitul degeaba, soția mea nu are permis de conducere,masina fizic de tot atâtia ani nu mai este si nici nu a fost vreodată la ea!! Va mulțumesc anticipat pentru raspunsuri!
Nu merge cu o declaratie, trebuie vazut cui ati incredintat masina trebuie notificat, eventual in instanta, depinde.

~ final discuție ~