avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Capcana unui site fals - cum recuperam prejudiciul?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Capcana unui site fals - cum recuperam prejudiciul?

Mama mea a picat in plasa unui site fake care promoveaza un produs de tip echipament cu laser pentru ameliorarea durerilor fizice. Produsul a venit printr-o firma de curierat romaneasca, avand un expeditor un nume polonez, fara o adresa exacta.
Am reusit blocarea sumei ramburs (platita cash curierului) prin notificarea serviciului juridic al firmei de curierat, dupa ce m-au rugat sa le trimit o adresa din partea politiei unde a trebuit sa depun o plangere.
Politia mi-a mai spus ca ei nu au competenta legala sa investigheze un astfel de caz.
Intrebarea mea este: cine are competenta legala pentru a reusi sa primesc banii inapoi? Bine ar fi sa existe competenta si pentru a identifica expeditorul si pentru a-l trage la raspundere conform legilor!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:03, 27 Iunie 2024
nu ati scris nimic despre produs. aveti vreo nemultumire in legatura cu acesta? din formularea dvs, rezulta doar ca ati luat masuri din cauza achizitiei inoportune a mamei
Si cum adica site fals?

~ final discuție ~