avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ADEVERINTA DE SALARIAT CETATEAN STRAIN
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ADEVERINTA DE SALARIAT CETATEAN STRAIN

Buna ziua, all!
Stie cineva daca s-au modificat in vreun fel adeverintele de salariat pentru angajatii straini, necesare la Ministerul Justitiei?

Alte discuții în legătură

Superlegalizare documente cetatean strain non ue, stat nemembru conventie haga absolutemix absolutemix Planuiesc sa ma casatoresc cu un cetatean strain apartinand unui stat non UE, nemembru al conventiei de la Haga. Am inteels perfect ce documente trebuiesc ... (vezi toată discuția)
A obtinut cineva adeverinta de atestare conform ordinului mjlc nr. 606/2010? dana13 dana13 A obtinut cineva o atestare de la minister pentru consilier juridic? Ce acte cer si in ce termen elibereaza adeverinta? Multumesc. (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru traduceri legalizate eriklud eriklud Buna Ziua! Am un atestat international de limba germana la nivel mediu, in afara de asta vorbesc perfect limba maghiara si engleza... As vrea sa stiu cum ... (vezi toată discuția)