avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... AJOFM Dâmbovița nu își respectă contractul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

AJOFM Dâmbovița nu își respectă contractul privind cursul ...

AJOFM Dâmbovița nu își respectă contractul privind cursul de pregătire, dar nici nu mă lăsa să renunț la.contract, îmi cer bani.

Cursurile sunt doar simple prezente de nici o oră, suport de curs nu avem și toate cele 180 de ore sunt concentrate în 2 luni.

Îmi mai pierd toate șansele de angajare prin nevoia de a fi prezent fara sa pot programa eventual din timp activitatea mea ( nu au nici orar).

Cum pot acționa, ce pot cere că despăgubire, atenție, mi s-au cerut bani și am fost ironizat când le-am explicat frumos că aș dori să încetăm de comun acord având în vedere situația - nu am bani sa plătesc în cazul în care ratez examenul.
Cel mai recent răspuns: 87stefan87 , utilizator 11:55, 11 Iulie 2024
De ce nu sesizati aceste aspecte la ANOFM/Ministerul Muncii?
ANOFM ( AJOFM cum s-or numi) este faptuitorul , ce o sa fac, rog hotul sa se comporte civilizat sa inteleaga, sa nu mai faca fals si frauda?
Am sesizat MInisterul Muncii si ei au pasat faptuirului sa cerceteze ?!!!
Am sesizat si alte enitati si toti spun ca nu e de comptenta lor, am fost pasat la MAI care in loc sa cerceteze ma pu la zid: ai dovada? Pai hai sa vedem:
- contractul nu mi-a fost dat si mie la data semnarii, ce vreti sa va ofer ( o mai fi fost valabil daca eu nu il aveam si eu ca parte?)
- nu am primit orar concret cand trebuie sa ma prezint, dar in doua luni trebuia acoperita o materie de 180 de ore, iar noi ne strangeam cica prin whatzapp cate o ora de maxim 3 ori ori pe saptamana - ati cautat orarul lor si cate ore de prezenta mi s-au trecut defapt?
- ati verificat in ce baza mi se impune plata sumei de bani, cum a fost calculata ( pe ce ore prezenta, atat timp cat eu nu am semnat nicio cerere de retragere? Ca eu am trimis o cerere prin care intreb daca se poate de comun accord incetarea contractului prin nerespectarea de catre ei a obligatiilor, nu prin retragerea mea unilaterala.
- au declarat in fata noastra ca vom stii sigur la examen, dar timpul trecea si noi nu aveam suport de curs, orele erau trecute fals in acte.... sa risc sa fiu complice la o infractiune? Mi-am facut datoria civica si am conesmnat autoritatile.

Din pacate autoritatile inchid ochii pentru ca ele castiga din aceasta utilizare frauduloasa a resurselor.

~ final discuție ~