avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Transfer credit personal
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Transfer credit personal

Buna ziua.Numele meu este Florentina Istrate si as dori sa aflu parerea d-voastra in legatura cu problema mea care se expune astfel:
Pe data de 13 februarie 2009 am facut un credit de consum cu destinatia satisfacerea nevoilor personale la o banca ,destinatia reala a creditului fiind cu titlu de imprumut pentru firma la care eu lucram in acea perioada ...Bazandu-ma pe incredere si pe promisiunea administratorului ca imi va plati respectivul credit in maximum 2 luni de la contractarea acestuia ,nu am facut nici un act care sa ateste reala destinatie a banilor..
A trecut aproape un an si nici pana acum admistratorul firmei la care lucrez nu binevoieste sa mi-l achite pe motiv ca nu are bani ..firma oricum nu mai are nici o activitate de mai bine de jumatate de an ...imi plateste in fiecare luna rata ,dar dupa multe rugaminti si telefoane ..As vrea sa transfer acest credit pe firma si sa scap de acesta povara (bineinteles cu acordul lui ,pt ca stiu ca altfel nu este posibil),dar m-ar interesa sa aflu care este procedura legala pt acest lucru si daca este posibil ..Va multumesc anticipat in eventualitatea unei solutii din partea d-voastra .
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 20:02, 6 Februarie 2010
Sa inteleg ca nimeni nu are macar un raspuns cat de mic ?:((
O seara buna in continuare tuturor..
buna seara
n-au vrut sa va dezamageasca, doamna..
macar sa plateasca ratele lunar ca si pana acum.
sper sa nu mai aveti f mult de achitat
Tocmai ,ca am ceva de recuperat..Creditul este pe 10 ani de zile ,ceea ce e o perioada extrem de mare ..asa a fost atunci necesar ca sa-mi poate acorda creditul ...iar o asemenea perioada nici in mine nu am incredere ca as putea sa-l platesc ,tocmai de aceea as fi dorit o solutie ....daca exista ..#-o
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Februarie 2010
florentina i., utilizator
nu vad sa existe..
daca vroia credit pe numele lui sau pe firma lui, o facea de prima data..si nu exista "nu putea"
va vedeti convingand-l macar sa va semneze un conract de imprumut in fata notarului pt intreaga suma datorata la banca?
Da ,as putea sa-l conving sa semneze in proportie de 90%...stiu eu de ce zic asta ..nu i-ar conveni cu siguranta sa-si compromita imaginea ..si inca cum ..Dar sa inteleg ca exista posibilitatea sa fac un contract de imprumut semnat de notar si de d-lui bineinteles.Insa banca ar fi de acord cu aceasta actiune ..nu trebuie ca firma sa demonstreze ca va putea ea plati creditul in continuare ?#-o
Oricum multumesc d-na Gi-jane pentru interesul d-voastra ..O zi placuta in continuare

Alte discuții în legătură

Credit in chf gentulika gentulika Buna ziua,am o problema cu un credit in CHF care este facut pe numele tatalui meu. Creditul este de nevoi personale din 10.12.2007 in val.de 67400 CHF pe o ... (vezi toată discuția)
Imprumutare firma adrianastanica adrianastanica buna ziua, as dori si eu sa ma lamuresc in legatura cu urmatorul aspect: am un prieten care vrea sa se asocieze cu mai multe persoane pentru a deschide o ... (vezi toată discuția)
Credit cu buletinul neachitat vlad29 vlad29 buna.in anul 2006 am contractat un credit cu buletinul fara giranti si fara garantii in valoare de 6800 lei,am achitat ratele pana in sept 2010.ajungand din ... (vezi toată discuția)