avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit cu buletinul neachitat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit cu buletinul neachitat

buna.in anul 2006 am contractat un credit cu buletinul fara giranti si fara garantii in valoare de 6800 lei,am achitat ratele pana in sept 2010.ajungand din lipsa unui loc de munca in imposibilitatea de a plati ratele in continuare am ramas restant cu suma de 750 lei.recent am primit o instiintare ca daca nu platesc suma se va ajunge la executare silita,dar nu detin pe numele meu decat o rabla de dacie cu care mai merg la piata.daca fac un contract de vanzare cumparare prin notariat altei persoane va mai putea fi pus sechestru pe aceasta.multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Sorin Farcas , Consilier juridic 22:37, 14 Ianuarie 2011
Exista mijlocul procesual prin care creditorul poate ataca in justitie , in scopul anularii actelor juridice ale debitorului sau facute in frauda drepturilor sale, care are ca scop inlaturarea activitatii frauduloase a debitorului prin care incearca sa isi creeze sau sa-si sporeasca starea de insolvabilitate. (actiunea pauliana)
Dar ma indoiesc ca vor urmarii Dacia d-voastra!
Daca mai aveti doar atat de platit incercati sa esalonati ratele la intelegere cu banca!
Pana la urma, nu o scoateti la capat cu ei, pt. ca , sincer, sunt niste camatari abjecti (suze!!!)...toti...adica toate bancile....ei sunt cei care iti imprumuta umbrela pe bani frumosi (pt. ei) ...si cand vine ploaia iti iau umbrela inapoi!
Succes!
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Ianuarie 2011
Sorin Farcas, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar neplatit- actiune pauliana pt alt imobil vulpitzarea vulpitzarea Am facut un credit ipotecar pe o perioada destul de lunga. Ipoteca s-a pus pe casa unei nepoate. In momentul de fata locuiesc in casa ipoteca, deoarece casa ... (vezi toată discuția)
Admisibilitatea actiunii pauliene Gaby811 Gaby811 Buna seara, La momentul anului 2007 activul patrimoniului lui X consta dintr-un imobil in valoare de 200 lei, iar pasivul din 2 credite, unul in valoare de ... (vezi toată discuția)
Soarta girantului debitorului  MYRA  CIMPEAN MYRA CIMPEAN #-o avem o spetza in care sotzul e debitorul si sotia e girantul debitorului. cu timpul s-a ajuns la divort. de-al naibii sotzul-debitor refuza sa mai ... (vezi toată discuția)