avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Scusati deranjul..m.ar interesa sa stiu daca o ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Scusati deranjul..m.ar interesa sa stiu daca o perioada de vechime ...

Scusati deranjul..m.ar interesa sa stiu daca o perioada de vechime de 2 ani din trecut ( intre 1999 si 2002) care am platito in 2023 este valabila in italia.??..mentionez ca aceasta perioada nu se suprapune....multumesc f mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:14, 28 Iunie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, este valabila in Italia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! as dori un raspuns de la dumneavoastra! in 2023 am ... Gatin zenovia Gatin zenovia Buna ziua! As dori un raspuns de la dumneavoastra! in 19 mai 2023 am depus cererea de pensionare anticipata partiala. In Romania.....in aceeasi zi am facut un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! eu in romania am platit in 2023 o vechime de 2 ani...intr.o ... Gatin zenovia Gatin zenovia Buna ziua! EU IN ROMANIA am platit in 2023 o vechime de 2 ani...intr.o SINGURA TRANŞA...chiar in ziua cind am DEPUS dosarul de pensie anticipata partiala.( ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! eu in romania am platit in 2023 o vechime de 2 ani...intr.o ... Gatin zenovia Gatin zenovia Buna ziua! EU IN ROMANIA am platit in 2023 o vechime de 2 ani...intr.o singura tranşa...chiar in ziua cind am depus dosarul de pensie anticipata.....SI ... (vezi toată discuția)