avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, daca prietena mea a facut un credit pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, daca prietena mea a facut un credit pentru un apartament ...

Buna seara,

daca prietena mea a facut un credit pentru un apartament dar parintii mei platesc ratele..cine are, in cazul despartirii cine are castig de cauza? Procentul la notar fost de 58% pt ea datorita creditului. Apartamentul a cotat 68000 euro iar avansul platit de mine a fost de 26000 euro.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 04:34, 29 Iunie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
prietena ramane cu apartamentul, dvs aveti dreptul sa va recuperati banii platiti. daca nu de bunavoie, in instanta.
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sau puteti ramane dvs cu casa daca puteti prelua si creditul.
Nu înțeleg de ce platesc parintii dvs ratele in loc sa le plateasca ea. Pt corectitudine, sa le plateasca ( daca vor sa va ajute cu rata)doar pana la concurenta cotei pe care ati cumpărat-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare document maria_mirela maria_mirela Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie : impreuna cu partenerul de viata , nu suntem casatoriti, achizitionam un apartament astfel - eu cu 26000 lei, el 45000 ... (vezi toată discuția)
Situatie divort eu1983 eu1983 Buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu cateva detalii intr-o situatie de divort : - Cat este maximul in procente pentru pensia alimentara si daca valoarea ... (vezi toată discuția)
Ipoteca pe apartament,divort si despagubiri IoanaAntoIli IoanaAntoIli Buna ziua!Ma numesc Rebeca si vreau sa divortez de sotul meu.Ne-am casatorit in 2007 si imediat dupa nunta am dat avans de 11.000 euro avans la un ... (vezi toată discuția)