avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare parte din mostenire succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare parte din mostenire succesiune

Buna ziua, vreau sa va intreb daca pot vinde partea mea de mostenire (1/3 dintr-un apartament unde a fost facuta succesiunea) doar in baza actului de succesiune si a actului de dobandirea a apartamentului de catre defuncti) sau cum as putea vinde partea mea in baza acestor documente deoarece nu am acces la imobil si nu pot sa ii fac certificatul energetic si imi este peste mana sa solicit la primarie certificatul de atestare fiscala.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:51, 29 Iunie 2024
Nu, nu puteți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil fara dezbaterea de mostenire. mtudor94 mtudor94 Buna ziua tuturor!Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!Eu si surorile mele vrem sa vindem un apartament care a fost in proprietatea parintilor nostrii.Tatal a ... (vezi toată discuția)
Acte proprietate - ce trebuie facut pentru intabulare? coriand coriand Tatal meu are un certificat de mostenitor dobandit in urma decesului bunicilor in 1989,este singur mostenitor fiind singur la parinti.Din 1989 pina in prezent ... (vezi toată discuția)
Acte construcție ContSters469838 ContSters469838 Soțul a moștenit un teren pentru care plătește impozit. Pe teren este însă și o construcție cu 2-3 camere. Noi am vrea sa vindem deoarece nu locuim ... (vezi toată discuția)