avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua . Am mai pus aceasta intrebare si doresc ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua . Am mai pus aceasta intrebare si doresc pentru cunoscatori ...

Buna ziua . Am mai pus aceasta intrebare si doresc pentru cunoscatori sa repet: As avea nevoie de un raspuns urgent .Am primit o hotarare definitiva in temeiul art.48 alin.6 L 305/2022 .Poate fii atacata hotararea definitiva a Curtii de Apel Bucuresti Sectia VIII contencios adm.si fiscal ,având ca obiect contestație rezoluție IJ? Daca da ,care e baza legala si in ce termen ?Cu respect,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:42, 29 Iunie 2024
Rezoluția de respingere a sesizării poate fi contestată de persoana care a formulat sesizarea la Secția de contencios administrativ și fiscal a Curții de Apel București, în termen de 15 zile de la comunicare, fără îndeplinirea procedurii prealabile. Soluționarea cauzei se face de urgență și cu precădere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua .as avea nevoie de un raspuns urgent .am primit o hotarare ... comanescudumitru2014@gmail.com comanescudumitru2014@gmail.com Buna ziua .As avea nevoie de un raspuns urgent .Am primit o hotarare definitiva in temeiul art.48 alin.6 L 305/2022 .Poate fii atacata hotararea definitiva ... (vezi toată discuția)
Poate fii atacata cu recurs hotararea definitiva a curtii de ... comanescudumitru2014@gmail.com comanescudumitru2014@gmail.com Poate fii atacata cu Recurs hotararea definitiva a Curtii de Apel Bucuresti Sectia VIII contencios adm.si fiscal ,având ca obiect contestație rezoluție IJ? ... (vezi toată discuția)
Poate fi atacata cu recurs hotararea definitiva a curtii de ... comanescudumitru2014@gmail.com comanescudumitru2014@gmail.com Poate fii atacata cu recurs hotararea definitiva a Curtii de Apel Bucuresti Sectia VIII contencios adm.si fiscal ,având ca obiect contestație rezoluție IJ? ... (vezi toată discuția)