avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, as avea si eu o intrebare: parintii mei au ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, as avea si eu o intrebare: parintii mei au capatat ...

Buna ziua, as avea si eu o intrebare:parintii mei au capatat vecinii pe care nu si i doreste nimeni, o familie de rromi, care de aproape 1 an ii terorizeaza doar, doar sa le vanda cladirea.De 2 luni au montat un aspresor care este montat doar sa ude un zid al cladirii in permanenta.Ei sustin ca l au montat sa si ude gazonul.Chiar nu stiu unde sa apeleze ca cineva sa le poata rezolva aceasta problema, amiabil nu se poate.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 11:46, 4 Iulie 2024
Buna ziua!
Sesizati politia sau consultati un avocat.
Politia?!?Vine, vede, pleaca...

Alexandrarares a scris:

Buna ziua!
Sesizati politia sau consultati un avocat.

Atunci,va ramane sa consultati un avocat sa vedeti ce sanse aveti in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camera de supraveghere anadoina anadoina Buna ziua, vecinul meu de curte a data nastere unei situatii extrem de neplacute pentru mine si familia mea , adica dreptul la intimitate in propria curte. ... (vezi toată discuția)
Camera supraveghere proprietatea vecinului sore sore Buna ziua, locuiesc la curte si de ceva timp, vecina mea si-a montat un sistem de supraveghere video. problema este ca a montat-o de asa natura incat nu ... (vezi toată discuția)
Amenintari de la vecini de etnie roma nomnom nomnom Buna ziua, Locuiesc intr-o casa cu mai multe apartamente si o curte comuna.O familie de rromi detine 2 dintre apartamente. In restul stau chiriasi, sau sunt ... (vezi toată discuția)