avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... dosarul electronic
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

dosarul electronic

Buna ziua. Va rog sa-mi lamuriti o indoiala. Cand se considera comunicat un act de procedura si incepe sa curga termenul legal pentru a putea raspunde - de exemplu, pt a raspunde la o intampinare? Cand inscrisul sa urcat in dosarul electronic ori cand sa comunicat efectiv partii (prin posta, prin Email, etc)?
Ultima modificare: Luni, 1 Iulie 2024
cuziamusia, utilizator
Cel mai recent răspuns: cuziamusia , utilizator 23:10, 1 Iulie 2024
De la data comunicării..
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noiile tehnologii. dosarul electronic. dilema. cand se considera comunicat un act? cuziamusia cuziamusia cand se considera comunicat un act? cand apare in dosarul electronic ori cand se comunica prin Email partii contrare? Sunt reclamant intrun dosar civil si am ... (vezi toată discuția)
Întrebare legată de aplicarea legii în timp exco exco Referitor la modificarea adusă Codului de procedură civilă prin Legea 192/2022 (art. 154^1), prin care se stabilește că instanțele comunică părților ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cum se calculeaza un termen de 15 zile de la comunicare ... Lumyna Lumyna Buna ziua! cum se calculeaza un termen de 15 zile de la comunicare in situatia in care azi, 27.04 am primit in dosarul electronic hotararea instantei? ... (vezi toată discuția)