avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca unui salariat cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca unui salariat cu 30 zile ...

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca unui salariat cu 30 zile de concediu de odihna pe an, plus 3 zile concediu odihna rezultat din CCM avand functie de conducere iar acum de la 1 iulie 2024 urmare modificarii statului de functii si organigramei i se retrag acele 3 zile de concediu odihna suplimentare. Cate zile de concediu odihna beneficiaza salariatul pe an acum ?daca jumatate de an a avut 33 zile si cealalta jumatate de an 30 zile. Cate zile acordam acum, daca prin act aditional i s-au modificat numarul de zile concediu odihna. Multumesc

Alte discuții în legătură

concediul de odihna suplimentar aartist aartist Buna ziua, cum se calculeaza conediul de odihna suplimentar la care are dreptul un salariat. Conform CIM acesta are dreptul la 6 zile CO suplimentar anual. (vezi toată discuția)
Buna ziua. daca incepand cu luna iulie se acorda un numar mai ... oana205 oana205 Buna ziua. Daca incepand cu luna iulie se acorda un numar mai mare de zile de concediu (trecand la o alta treapta de vechime conform ccm), va rog sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)
Care este numarul de zile de concediu de odihna acordat personalului din spitalele de psihiatrie? cucuvea cucuvea buna seara ma scuzati ca indrasnesc sa mai pun intrebari desi la unele nu am primit raspunsuri probabil sunt mai pisaloaga cu intrebarile dar mai bine intreb ... (vezi toată discuția)