avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Vă rog, mă poate ajuta cineva cu un sfat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Vă rog, mă poate ajuta cineva cu un sfat în cunoștință ...

Bună ziua!
Vă rog, mă poate ajuta cineva cu un sfat în cunoștință de cauză, o bază legală pentru situația unui vecin, proprietar, care locuiește într-o locuință în condiții insalubre și produce un discomfort mai multor vecini, prin mizeria și mirosurile pestilențiale din locuința proprie?
Vă mulțumesc
Călin Barbu
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:33, 2 Iulie 2024
Puteti suna la 112 .. un exemplu:
[ link extern ]
112 este un serviciu de urgență; pe acest forum, eu, cel puțin, aștept opinii serioase, documentate, nu simple păreri care n-au legătură cu subiectul... Vă mulțumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu aveti de ce suna la 112, puteti face sesizare la dgaspc, primarie, directia de sanatate publica...se verifica intai situatia, poate acolo e un om bolnav ,daca e doar nesimțire, va trebui dat în judecata
Ultima modificare: Marți, 2 Iulie 2024
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinii - altele decat deranjarea linistii publice biansi biansi Buna ziua, Ma intreb daca este vreo cale legala de a obliga anumiti vecini la a lua masuri impotriva imprastierii fumului de tigara pe coloana inspre ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii feliciaion feliciaion din ce in ce mai multe probleme cu vecinii , pt ca nu vorbim cu ei continua sa ne agaseze asa ca pt orice idee care le vine merg la politie.mentionez faptul ca ... (vezi toată discuția)
Zgomot produs intentionat de vecina andreym24 andreym24 Buna ziua! Doresc sa expun si problema mea care suna cam asa: Vecina care locuieste deasupra mea, repetat in fiecare noapte produce zgomote deasupra patului ... (vezi toată discuția)