avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! EU IN ROMANIA am platit in 2023 o vechime ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! EU IN ROMANIA am platit in 2023 o vechime de 2 ani...intr.o ...

Buna ziua! EU IN ROMANIA am platit in 2023 o vechime de 2 ani...intr.o SINGURA TRANŞA...chiar in ziua cind am DEPUS dosarul de pensie anticipata partiala.( SINT DEJA PENSIONATA IN ROMANIA )....SI mi.au zis ca la limita de virsta mi.i ia un calcul..SPER SA FIE ASA...DAR MA INTERESEAZA ALTCEVA : - EU AM LUCRAT 22 DE ANI SI IN ITALIA...SI TREBUIE SA MA PENSIONEZ SI PT PARTEA ITALIANA.... AM SI CETATENIE ITALIANA SI INCA MAI LUCREZ SA IES LA PENSIE SI DE LA EI.....Pe mine ma intereseaza daca acesti 2 ani PLATITI IN ROMANIA o sa mi.i trimita in ITALIA . MENTIONEZ CA ITALIA A CERUT PENTRU MINE UN EXTRAS DE VECHIME INTERNATIONAL DAR NU MI.AU APARUT ACESTI 2 ANI IN LISTA . ...DUPA CARE , ACUM O SAPTAMINA AU FACUT ALTA CERERE PT UN ALT EXTRAS DE VECHIME...SI MI.AU ZIS CA PENTRU EI SINT VALABILI ACESTI 2 ANI LA PENSIA ANTICIPATA CU OPTIUNEA DE VECHIME DE 41 ANI SI 10 LUNI...INDIFERENT DE VIRSTA....SI AS IESI ANUL VIITOR DACA I..AS RECUPERA. .STITI DACA POT SA.I RECUPEREZ? SI CUM TREBUIE SA PROCEDEZ DACA NU I.MI AJUNG IN ITALIA?. ? AM ACTE DOVEDITOARE ...ADEVERINTA DE VECHIME ,CARE MI.AU DAT.O CIND AM PLATIT....NU CONCEP SA FIE PIERDUTI ACESTI 2 ANI....AM PLATIT O GROAZA DE BANI PT EI........MULTUMESC ANTICIPAT PT RASPUNS.!
Ultima modificare: Marți, 2 Iulie 2024
Gatin zenovia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:51, 2 Iulie 2024
Dar de ce scrieți cu majuscule, că ne obosiți ochii, și nu putem citi relaxați`?!
Regulamentul forumului, interzice folosirea abuzivă a literelor majuscule.
Ultima modificare: Marți, 2 Iulie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! eu in romania am platit in 2023 o vechime de 2 ani...intr.o ... Gatin zenovia Gatin zenovia Buna ziua! EU IN ROMANIA am platit in 2023 o vechime de 2 ani...intr.o singura tranşa...chiar in ziua cind am depus dosarul de pensie anticipata.....SI ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori un raspuns de la dumneavoastra! in 2023 am ... Gatin zenovia Gatin zenovia Buna ziua! As dori un raspuns de la dumneavoastra! in 19 mai 2023 am depus cererea de pensionare anticipata partiala. In Romania.....in aceeasi zi am facut un ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza anii lucrati in strainatate? yaherra yaherra Eu lucrez in italia cu contract de munca,si as vrea sa stiu ,la pensionare,cum se calculeaza acesti ani, ce procent se da,daca aici salarul meu e de 800 ... (vezi toată discuția)