avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua! În baza deciziei ISJ, nelegal, s-a dispus ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua! În baza deciziei ISJ, nelegal, s-a dispus încetarea ...

Bună ziua!
În baza deciziei ISJ, nelegal, s-a dispus încetarea contractului de management educațional.
Am facut plângere administrativă prealabilă ( art.7 din Contenciosul adm.) si nu mi s-a răsuns. Mai sunt câteva zile și se implinesc 30 de zile de la depunerea plângerii.
După cele 30 zile pot pierde termenul de a chema in judecată, eu primind decizia pe 4 iunie si daca astept sa curga termenul de raspuns la plăngere nu voi mai fi in termenul de 30 de zile ptr a formula cererea de chemare in judecată.
INTREBAREA ESTE: Pot formula si depune cererea de chemare in judecată ptr contestarea deciziei si repunerea in situatia anterioara inainte de trecerea termenului de 30 de zile de la depunerea Plângerii prealabile?
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:30, 4 Iulie 2024
Persoana vătămată într-un drept recunoscut de lege sau într-un interes legitim printr-un act administrativ unilateral, nemulţumită de răspunsul primit la plângerea prealabilă sau care nu a primit niciun răspuns în termenul de 30 de zile, poate sesiza instanţa de contencios administrativ competentă, pentru a solicita anularea în tot sau în parte a actului, repararea pagubei cauzate şi, eventual, reparaţii pentru daune morale.

Cererile prin care se solicită anularea unui act administrativ individual, a unui contract administrativ, recunoaşterea dreptului pretins şi repararea pagubei cauzate se pot introduce în termen de 6 luni de la:
a)data comunicării răspunsului la plângerea prealabilă;
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns petitie danaa1 danaa1 Buna ziua, M-am adresat cu o petitie catre o institutie publica. Cererea am facut-o prin posta,recomandata. Pana acum inca nu am primit raspuns,si deja se ... (vezi toată discuția)
Contestare concurs promovare ILDIKO KALAMAR ILDIKO KALAMAR Am participat la un concurs de promovare pt.funcţionari publici pe care nu l-am luat. Aş dori să ştiu în ce termen se poate face contestaţie la contecios ... (vezi toată discuția)
Solicitare raspuns anaf termen depasit. CristianBT CristianBT Am depus o cerere de restituIre a taxei auto la ANAF si nu am primit nici un raspuns. Cererea a fost depusa in data de 24.10.2013. Ce pot face si cum pot ... (vezi toată discuția)