avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lege privind persoanele concentrate dupa razboiul din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lege privind persoanele concentrate dupa razboiul din 1944

Buna ziua.Dupa razboiul din 1944,bunicul meu a fost concentrat trei ani,iar drept rasplata a fost improprietarit cu o jumatate de hectar de teren arabil.Am facut cerere la primarie pentru eliberarea unui document in care sa-mi spuna care este suprafata primita(deoarece in titlu de proprietate este trecut un sfert de ha) si imi spune ca nu este trecut in registrele lor.Stiti cumva,pentru persoanele care au fost concentrate,exista alta lege,alte registre,separat de cele pentru veteranii de razboi?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Stef_74 , utilizator 12:32, 3 Iulie 2024
Intrebati si la OCPI care este situatia juridica a acelui teren.
Nu asta este problema.In titlu de proprietate este trecut un sfert de hectar,in rolul vechi al bunicului este o jumatate ha,in cererea de punere este cerut o jumatate ha,pentru ca atat a stapanit bunicul,dar din primarie mi-a spus ca nu a fost gasit in registrele veteranilor,ca sa elucidam problrma,desii eu stiu,rudele mele,vecinii stiu ca a fost dat cate o jumatate de ha,pentru toti cei care au fost luati in concentrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Măsurători cadastrale și rectificare cf înainte de succesiune Zuz2020 Zuz2020 Buna ziua! Mama a decedat în luna ianuarie. Era proprietara unui teren care a fost înscris în cartea funciară cu o suprafață mai mică decât în ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate mihaelam3 mihaelam3 Buna, bunicul meu a fost improprietarit cu teren de 1ha, pentru ca aluptat in cel de al doilea razboi mondial, la primariein REGISTRUL AGRICOL, apare cu 0.95 ... (vezi toată discuția)
Veterani de razboi borzafelicia borzafelicia Tatal meu este veteran de razboi.A fost prizonier in Rusia 4 ani .A primit titlu de proprietate pe 5000mp teren la data 1.04.1994 .a cultivat terenul un an, ... (vezi toată discuția)