avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj judiciar În urma partajului judiciar instanța ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj judiciar În urma partajului judiciar instanța a stabilit ...

Partaj judiciar

În urma partajului judiciar instanța a stabilit că trebuie să primesc o sultă în compensație cu dreptul meu din locuință. Există posibilitatea ca la apel să recâștig dreptul meu de proprietate și nu sulta?
Cum mă sfătuiți să pun problema avocatului care mă reprezintă? El zice că nu se poate să mai fiu în acte.
Vă mulțumesc.
Pai ati cerut casa de la inceput sau acuma v-a venit ideea?
Partajul s-a făcut între mai multe persoane și eu aveam cea mai mica cota, iar instanța a stabilit să mi se plătească o sultă. Apelul s-a făcut invocând o sultă care nu reflectă realitatea. Pot cere la înfățișare dreptul de proprietate?
Daca n-ati cerut la fond sa vi se atribuie proprietatea, nu se admit solicitari noi la apel.
Lamuriri puteti afla solicitand.o eventuala a doua opinie unui av într o consultație.Trebuiesc studiate actele acțiune ,intsmpinari,sentința nu se poate la ghici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avantaje cand n-ai bani? dany_dany dany_dany Eu si nepotul meu de frate suntem coproprietari ai unui apartament. Nepotul, care a folosit numai el apratamentul, a cerut partajul in instanta si ca eu sa ... (vezi toată discuția)
Partajul maziliuu maziliuu Sunt casatorit de 10 ani si am un copil de 7 ani. Am cumparat impreuna cu sotia mea un apartament dupa casatorie. Datorita unor neintelegeri sotia mea vrea sa ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune pe cale judecatoreasca mariusslv mariusslv Este posibil ca dupa acceptarea mostenirii pe cale judecatoreasca, la iesirea din indiviziune mostenitorii sa-si cedeze unul altuia cota parte? (vezi toată discuția)