avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara! Doresc sa întreb la un bloc de locuințe ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara! Doresc sa întreb la un bloc de locuințe cu spatii ...

Bună seara! Doresc sa întreb la un bloc de locuințe cu spatii comerciale la parter, asociatia de proprietari va schimba liftul, proprietarii spatiilor comerciale va trebui sa plătească pentru liftul nou sau nu, ei nu folosesc, au întrați din strada, va rog un răspuns!
De-asemenea as vrea sa întreb mentenanță lunara a liftului se plateste după cota parte părți comune, pe apartament, sau numar persoane, cum e corect?
Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: robert1958 , utilizator 08:25, 3 Iulie 2024
1. Proprietarii spațiilor comerciale vor participa ( proporțional cu cota-parte indiviză ) la cheltuielile prilejuite de schimbarea liftului.

2. Cheltuielile de mentenanță lunară se repartizează proporțional cu cota-parte indiviză.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ascensor!!! ollyjunior ollyjunior Buna ziua, 1) Valoarea contractul de service mentenanta lifturi cum se repartizeaza la listele de cheltuieli ? 2) Daca se repartizeaza pe cote parti ... (vezi toată discuția)
Apartament gol - platesc liftul si interfonul? codrin_codrin codrin_codrin Buna ziua! In conditiile in care nu locuiesc in apartamentul pe care il detin, trebuie sa platesc liftul si interfonul (mentionez ca exista paza la bloc, ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu ascensorul bellefille bellefille Buna seara. Proprietarii apartamentelor sau spatiilor cu alta destinatie de la parterul imobilelor sunt obligati la plata cheltuielilor de intretinere si ... (vezi toată discuția)