avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Compania de apa a efectuat gresit lucrarile ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Compania de apa a efectuat gresit lucrarile de canalizare ...

Buna ziua,
Compania de apa a efectuat gresit lucrarile de canalizare . Conducta este in fata casei , la 5 m de limita proprietatii, dar nu s- a prevazut nici un camin de racordare . In aceeasi situatie sunt inca 4 case. Solutia Companiei este sa sap prin curte si gradina, care sunt paralele cu conducta publica de canalizare, pentru a ajunge la primul camin de racordare. Sunt in jur de 70 m. Va trebui si o pompa, caminul fiind mai sus decat casa. ( in varful dealului).Toate cheltuielile le voi suporta eu. Cred ca in jur de 5000 €.
Este clar ca proiectul pentru canalizare a fost facut gresit si acum Compania de apa isi ia mana. A venit cineva de la o firma agreata de Compania de apa, dar a zis c-acolo nu exista solutie, el nu se baga pt racordare si a plecat.
Clar ca nici eu nu vreau sa-mi distrug curtea si gradina, sa platesc lucrari asa complexe, facturi lunare de curent ce consuma pompa, schimbare pompa, cand se defecteaza.....
As vrea sa dau Compania de apa in judecata. As vrea sa stiu ce sanse de castig as avea ? Vreau sa le cer sa faca pe domeniul public ( nu in curtea si gradina mea) toate lucrarile de racordare la caminul de racordare si pe cheltuiala Companiei si sa execute un camin cu pompa la baza dealului , unde sa ne putem racorda toate cele 5 familii. Fiecare proprietate ar avea intre 5-10 m de la limita proprietatii la acest camin.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:06, 3 Iulie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Angajati un avocat, atunci, toti proprietarii care sunteti afectati si dati comania furnizoare de apa in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

buna ziua. de curand am descoperit ca proprietatea mea este traversata ... Doina.Isuf Doina.Isuf Buna ziua. de curand am descoperit ca proprietatea mea este traversata de o conducta de apa care alimenteaza un bloc. Aceasta conducta a fost introdusa ... (vezi toată discuția)
Mentenanta instalatie publica apa potabila alexandrust alexandrust Salutare, Am nevoie de un sfat/idee legat de administrarea, intretinerea si mentenanta instalatiei publice de alimentare cu apa potabila dintr-o ... (vezi toată discuția)
Asociația de propietari a solicitat firmei ce se ocupa de apa ... imparatu80 imparatu80 Asociația de propietari a solicitat firmei ce se ocupa de apa menajeră si canalizare,înlocuirea unei conducte de deversare ce se afla in fata blocului ... (vezi toată discuția)