avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... În cazul în care mă angajez la stat și am avut ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

În cazul în care mă angajez la stat și am avut încasari ...

În cazul în care mă angajez la stat (momentan sunt angajat privat)și am avut încasari din jocuri de noroc, acestea trebuie declarate în declarația de avere? Dacă da pe ce perioada? Sau cum se calculează ? pe ce perioadă de timp se i-au în considerare sumele respective?Mulțumesc aștept un răspuns
Ultima modificare: Miercuri, 3 Iulie 2024
L.Andr, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:39, 4 Iulie 2024
Daca va angajati , se vor declara veniturile declarantului și ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat .

De asemenea, se declara veniturile din premii și din jocuri de noroc .
Dacă eu mă angajez în septembrie .Anul fiscal se consideră de la ce perioada?

Cornel Vasile a scris:

Daca va angajati , se vor declara veniturile declarantului și ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat .

De asemenea, se declara veniturile din premii și din jocuri de noroc .

Dacă vei ocupa un post de funcționar public trebuie sa completezi declarația de avere in termen de 30 de zile de la angajare,ea contine rubrica de venituri realizate din jocurile de noroc ,declaratia se face pe tot anul anterior .Declari cat ai incasat.
este anul 2023.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate casa de pariuri sportive LegalMM LegalMM Buna ziua, O societate B are incheiat un contract de participatiune cu o alta societate A , obiectul contractului fiind pariurile sportive. Societatea B ... (vezi toată discuția)
Lucrez la o instituție publică,și trebuie să depun declarațiile ... mihaela chirvasa mihaela chirvasa Lucrez la o instituție publică,și trebuie să depun declarațiile de avere și interese.Sotul lucrează la o companie privata unde, datorita contractului de ... (vezi toată discuția)