avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inlocuire subcontractant/tert
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inlocuire subcontractant/tert

Buna ziua! Ne confruntam cu urmatoarea speta: un ofertant la o procedura a venit cu un subcontractant pe a carui experienta similara se bazeaza (deci automat, acesta din urma e si tert sustinator, cf. art. 48 alin. 1, teza a doua din HG nr. 395/2016). In Acordul de subcontractare se mentioneaza ca parte subcontractata - sef proiect complex. Reprezentantul subcontractantului a fost nominalizat in propunerea tehnica drept sef proiect complex.
Contractul indicat de catre subcontractant ca experienta similara nu indeplineste cerintele AC din Fisa de Date, astfel incat ne gandim sa solicitam inlocuirea lui. Este corecta solicitarea de inlocuire a subcontractantului devenit si tert, tinand cont ca seful de proiect complex este chiar reprezentantul subcontractantului? Care ar putea fi partea din contract subcontractata catre un nou subcontractant?

Alte discuții în legătură

Licitatii publice - participare in asociere ana2000 ana2000 Am participat la o licitatie publica , un proiect complex cu lucrari de drumuri,retele electrice,retele de telecomunicatii, retele de gaz,retele de apa si ... (vezi toată discuția)
Iso subcontractant ibitza78 ibitza78 Buna ziua! Am urmatoarea speta: Cerinta din Fisa de date este \\"[i]Se va prezenta Certificat privind implementarea si mentinerea unui Sistem de management ... (vezi toată discuția)
Declaratie cf art 11/hg 925/2006. ce face tertul sustinator? soazig soazig Am o intrebare in legatura cu propunerea de catre ofertant a declaratiei pe propria raspundere cf art 11 din 925/2006, prin care declara ca indeplineste toate ... (vezi toată discuția)