avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ma puteti ajuta? Stiti unde sunt arhivele pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ma puteti ajuta? Stiti unde sunt arhivele pentru INSTITUTUL DE ...

Ma puteti ajuta? Stiti unde sunt arhivele pentru INSTITUTUL DE CERCETARE ȘTIINȚIFICĂ ȘI INGINERIE TEHNOLOGICA PENTRU AUTOMATIZĂRI, TEHNICĂ DE CALCUL ȘI TELECOMUNICAȚII.
BULEVARDUL KALININ NR 18.
PERIOADA LUCRU 1979- 1993.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:53, 3 Iulie 2024
Vedeti daca va poate ajuta:
Direcţia Arhivelor Naţionale ale Municipiului București
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stiti cine a preluat arhiva fostului institut de proiectare icsit ... Angelica Chitescu Angelica Chitescu Stiti cine a preluat arhiva fostului institut de proiectare ICSIT FAUR Bucuresti ? Am nevoie de adeverința pentru acordul global din perioada ... (vezi toată discuția)
Arhiva dir.telecomunicatii a mun.bucuresti din perioada 1979-1980 Nicolaie Cuzum Nicolaie Cuzum Cine detine arhiva Directiei de Telecomunicatii a municipiului Bucuresti din perioada 1979-1980, in vederea obtinerii adeverintei de venit necesare intocmirii ... (vezi toată discuția)
Pentru calculul pensiei imi trebuie adresa cu veniturile neinscrise in cartea de munca (acord global, premii, ....) la o institutie desfiintata dupa anul 1989. Cristina Giurcan Cristina Giurcan Buna ziua, Va rog sa ma ajutati, daca se poate, sa gasesc arhiva Centrului de Cercetare Stiintifica si Inginerie Tehnologica pentru Articole Casnice ... (vezi toată discuția)