avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, va rog frumos , daca stie cineva unde pot ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, va rog frumos , daca stie cineva unde pot gasi arhiva ...

Buna ziua, va rog frumos , daca stie cineva unde pot gasi arhiva firmei ROMCERAM SA din CHITILA , ILFOV. A fost inchisa, demolata si au disparut cu totul. Am nevoie sa-mi redobandesc perioada lucrata la ei si anii lucrati in grupa a 2-a de munca pentru a ma putea pensiona. Sa va dea dumnezeu sanatate.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:22, 4 Iulie 2024
Mergeti la ONRC si vedeti cine a fost lichidatorul judiciar al ROMCERAM SA ... acesta va poate indruma unde se afla arhiva.

sau

intrebati aici
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva trust constructii montaj bucuresti moraru852 moraru852 Buna ziua ! Unde pot gasii arhiva firmei Trust constructii montaj bucuresti?Socrul meu a lucrat acolo intre anii 1979_1983 si are nevoie de o adeverinta sa ... (vezi toată discuția)
Arhiva romwest-euro BICOZU BICOZU Buna ziua, Va rog sa ma ajutati unde se afla arhiva SC ROMWEST-EURO SRL avand CUI 1591380, J40/1110/1991, str. Albac, Nr. 7-9, Sector 1, București si care a ... (vezi toată discuția)
Schela de foraj bucuresti - necesar adeverinta 61dan 61dan buna ziua. sunt in situatia in care am nevoie de adeverinta pentru dosarul de pensionare pentru perioada lucrata in anul 1983 la Schela de Foraj Bucuresti. Am ... (vezi toată discuția)