avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Vin cu urmatoarea problema: am vandut acum ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Vin cu urmatoarea problema: am vandut acum cativa ...

Buna ziua.
Vin cu urmatoarea problema: am vandut acum cativa ani o masina care nu a fost transcrisa de noul proprietar pe numele sau in termenul prevazut de lege si am primit foarte multe amenzi din strainatate. In legatura cu aceste amenzi eu nu le-am vazut deoarece cand acestea au venit la adresa de domiciliu eu nu eram acolo, iar fostul sot nu ma anunta astfel ca am aflat de ele prea tarziu sa mai pot completa acele formulare de raspuns.
In legatura cu transcrierea masinii pe numele noului proprietar am facut demersuri juridice insa intrebarea mea e ce as putea sa fac cu amenziile? Deocamdata acestea nu au venit si in ro prin executare sau la impozit, insa cu siguranta vor veni. Va trebui sa le achit si ulterior sa cer banii noului proprietar sau atunci cand vor veni pot sa indic faptul ca nu eu eram in posesia masinii la acel moment?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:35, 4 Iulie 2024
Atunci cand vor veni trebuie sa indicati faptul ca nu mai erati proprietarul masinii la acel moment.

~ final discuție ~