avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ceau. Îl cunoaște cineva pe dl Av. ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ceau. Îl cunoaște cineva pe dl Av. Corneliu-Liviu-Popescu ,,...minuta ...

Ceau. Îl cunoaște cineva pe dl Av. Corneliu-Liviu-Popescu ,,...minuta deciziei nr. 1872/2024 din dosarul lui corneliu-liviu-popescu nr. 9625/2/2017 , Detalii soluţie: Admite recursul declarat de recurentul-reclamant Popescu Corneliu Liviu împotriva Sentinţei civile nr. 1502 din 28 martie 2018 pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a de Contencios Administrativ şi Fiscal. Casează sentinţa recurată şi, rejudecând: Admite acţiunea formulată de reclamantul Popescu Corneliu Liviu în contradictoriu cu pârâta Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din Ministerul Afacerilor Interne. Obligă pârâta să-i elibereze reclamantului carte de identitate sau carte electronică de identitate. Obligă intimata-pârâtă la plata către recurentul – reclamant a sumei de 12.394,60 lei, reprezentând cheltuieli de judecată în recurs. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, conform art. 402 din Codul de procedură civilă, astăzi, 2 aprilie 2024 ...,,.Vrea să iau legătura cu dânsul întrucăt i am urmat exemplu , fiind RoDiasporean ni se anulează CI sau le deținem ilegal după cele 182 zile de ,, bejenie,,...
Ultima modificare: Joi, 4 Iulie 2024
momitza, utilizator
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:04, 10 Iulie 2024
Căutați pe google și o sa găsiți datele de contact ale d-lui avocat,date care sunt publice,le gasiti pe site ul baroului ,preluate de obicei de zeci de pagini/site uri,etc.Mai mult ca sigur o sa găsiți și cabinetul/societatea în care dl av profesează,puteți solicita o consultație etcetc.
mulțumesc, am găsit o adresă de e mail nu și un nr de contact.
Evidenta populatiei emite acum carti de identitate fara domiciliul in Romania, ati intampinat dificultati? Invocati decizia CJUE mai degraba.
Colegul are un site unde gasiti o adresa postala si numar de telefon si fax. Nu le-am verificat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetățean ,,rodiasporean,, discriminat! momitza momitza HOTĂRÂREA CJUE În cauza C 491/21 din 22 februarie 2024 la pct 48 ,,Rezultă din cele ce precedă că legislația în discuție în litigiul principal ... (vezi toată discuția)
Proces cu banca ddaniel ddaniel Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: In anul 2014 am dat in judecata o banca din Romania in care am reclamat clauzele abuzive in care am ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg hotararea curtii de apel - legea 77 Mtl1 Mtl1 Banca a facut recurs dupa ce apelul a fost respins In prima instanta referitor la darea in plata (legea 77). Nu inteleg In totalitate decizia Curtii de Apel ... (vezi toată discuția)