avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Clarificare metodologie de aplicare a Legii pensiilor
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Clarificare metodologie de aplicare a Legii pensiilor

Intrebare: Sall,!! OOff,am intrat de tot in ceata,.Nu exista in nici o lege ,.in nici O Metodologie de aplicare a acestor legi,.360,.si 263,.??Problem,.Am fost azi la casa de pensii OLT si am intrebat,la ghiseu unde se primesc dosarele,.Cum se fac recalcularile ,.si mi-a zis ca se calculeaza de acum conform Legii 360 inclusiv cu toate veniturile de pe adeverintele aduse suplimentar,.si ca sa nu mai stau si sa aduc adeverintele,.ca se vor calcula pensiile din nou,.de la inceput adica cu tot stagiul(anii pe care i-am lucrat,.)chiar mi-a aratat ca primesc mereu adeverinte de la pensionari,.Si ca nu este nici o diferenta intre calculul de acum si cel dupa 1/09/2024 Eu zic ca daca nu scrie nicaieri negru pe alb,cum se face,.are si EA dreptate intr-o mana(doamna de la ghiseu)Doamne mare ti-e Gradina,.Stie cineva Sigur cum se face ,.sau ne dam si noi cu Parerea,.si nu este nici o problema ,.pentru ca aici este un forum de Discutii,.mai mult sau mai putin avizate,.Imi cer scuze dar chiar am intrat in ceata de tot,.Si multumesc celor care imi raspund,.Cu respect
Cel mai recent răspuns: yonica09 , utilizator 08:54, 5 Iulie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. H.G. nr. 257 din 20 martie 2011 pentru aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice

2. H.G. nr. 181 din 28 februarie 2024 pentru aprobarea Normelor de aplicare a Legii nr. 360/2023 privind sistemul public de pensii

In speta, exista norme de aplicare.
multumesc am sa citesc aceste norme si articole de lege,. O zi buna va doresc,.Cu respect,.,

~ final discuție ~