avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Câini străini în curtea mea. Acum 2 săptămâni, ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Câini străini în curtea mea. Acum 2 săptămâni, fiind plecat din tara, in concediu ...

Buna seara. Acum 2 săptămâni, fiind plecat din tara, in concediu cu familia, într-una din zile, au intrat 2 câini în grădina mea, prin curtea unui vecin căruia i s-a deschis accidental poarta de la strada( un husky și un câine lup), rupând și un gard comun. Cu aceasta ocazie, mi-au omorat 5 găini și o pisică din vecini. Am poze cu găinile și pisica moarte, filmări cu camera de supraveghere în care apar câinii în curtea din fata a casei cu una din găini zbatandu-se in gura câinelui lup și martori-vecinii de la cealaltă casa. La un moment dat, câinii au rupt și gardul cu acestia, intrând în curtea lor. Vecinii fiind acasă, au dat drumul câinilor in sosea( locuiesc în Oradea). Am fost înștiințat prin Whatsup si....am descoperit un anunț cu pierderea celor doi câini, pus pe un grup privat de pe Facebook și astfel am ajuns sa aflu proprietarul, inclusiv adresa. Ajungând acasă, am vorbit cu proprietarul care nu a părut să-i para rău sau știu eu.... I-am zis că vreau banii pe cele 5 găini omorâte și atât. Mi-a zis că n-are dar mi-i va da peste o săptămână. Nu m-a sunat la termenul stabilit, l-am sunat eu și mi-a zis că-mi dă banii dar doar daca-i dau găinile moarte, Ce ați face dacă ați fi in locul meu? In 07.07 sunt 2 săptămâni de când au fost omorâte găinile, acestea fiind luate de către socrii mei de la țară, care au mers acolo a doua zi după tragedie și îngropate.
Cel mai recent răspuns: Nelamuritul , utilizator 20:22, 13 Iulie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă vreți sa va recuperati paguba, doar chemându-l în judecata puteti.
Pastrati filmarea, pozele, etc.
Ce șanse am sa recuperez paguba și onorariul avocatului, in procente?
Am rezolvat problema făcând reclamație la Poliția Animalelor. In prima zi după ce am fost contactat de poliție, la cat va ore am fost căutat de individul cu câinii; mi-a dat banii și nu a zis nici un cuvânt în plus.

gi-jane2 a scris:

Dacă vreți sa va recuperati paguba, doar chemându-l în judecata puteti.
Pastrati filmarea, pozele, etc.

~ final discuție ~