avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua In data de 09.12.2022 - 12.12.2022 am fost ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua In data de 09.12.2022 - 12.12.2022 am fost in Italia ...

Buna ziua
In data de 09.12.2022 - 12.12.2022 am fost in Italia cu verisoara mea, prietenul ei, sotia mea, si din greseala am intrat pe o strada cu trafic limitat. Contraventia a fost in data de 10.12.2022. Masina a fost inchiriata, noi locuim in Romania.
Verisoara mea a inchiriat masina, drept urmare a primit joi (04.07.2024) scrisoare acasa cu amenda respectiva.
A fost deja trimisa la o firma de avocatura, pentru ca constatarea contraventiei s-a facut in 02.13.2023, dar noi nu am primit absolut nici o instiintare pana joi ce am vazut scrisoarea.

Exista vreo metoda prin care putem actiona?
Trebuia sa platim 100 euro daca plateam in termen de 5 zile, iar avocatii ne cer 250 euro, dar nu mi se pare normal dat fiind faptul ca nu am primit amenda pana joi, la aproape 2 ani de la contraventie.
Pot sa va trimit numele de utilizator, parola, de la site-ul unde veti vedea toate documentele.

Va rog sa imi raspundeti daca ma puteti ajuta macar cu o indrumare.

Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: LauRoDa , utilizator 19:00, 6 Iulie 2024
Va trebui sa apelati la un avocat roman care practica avocatura in Italia si cunoaste legile italiene.
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ] =

Va multumesc frumos !!!

POPA GHEORGHE a scris:

Va trebui sa apelati la un avocat roman care practica avocatura in Italia si cunoaste legile italiene.
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ] =

~ final discuție ~