avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Se da următoarea problema: o declarație din partea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Se da următoarea problema: o declarație din partea unui sot ...

Se da următoarea problema: o declarație din partea unui sot către celalalt fără notar sau martori cum ca da dreptul celuilalt sot sa hotărască în privința copiilor scoala,unde sa locuiască eu știu ca nu are valoare legală dar cum explic la școală ?
dati detalii despre situatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce act notarial pot face doi concubini care decid să cumpere împreună un apartament pentru a-și asigura dreptul neatacabil la moștenire? poate fi testamentul soluția? Georgiana1111 Georgiana1111 Buna seara, Intr-o relatie de concubinaj, in cazul in care cele 2 persoane se hotarasc sa cumpere un apartament impreuna, si au drept comun asupra ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament dobandit inaintea casatoriei AlinaStanciu80 AlinaStanciu80 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: sotul vrea sa vanda apartamentul in care locuim impreuna cu cei 2 copii minori, impotriva vointei mele ... (vezi toată discuția)
Iesire indiviziune+testament olograf ContSters52778 ContSters52778 Buna ziua, sotul meu a mostenit de la tatal decedat o parte din apartamentul acestuia. restul casei a revenit sotiei de-a doua a tatalui (in cota mai mare) si ... (vezi toată discuția)