avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Voiam sa va adresez o intrebare legata de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Voiam sa va adresez o intrebare legata de alegerea ...

Buna ziua! Voiam sa va adresez o intrebare legata de alegerea avocatului in dreptul penal. Din cate stiu cele mai importante etape sunt camera preliminara si judecata. Voiam sa va intreb daca exista vreo restrictie in ceea ce priveste momentul cand se alege un avocat adica daca astept sa vad pe parcursul urmaririi penale daca chiar exista probe relevante si ulterior sa aleg un avocat pentru urmatoarele etape daca va fi cazul.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:20, 9 Iulie 2024
Bună ziua.

Faza urmăririi penale este extrem de importantă. Pe parcursul acesteia, se adună probele și este crucial ca probele să fie administrate și în favoarea dvs., iar cele care vă sunt defavorabile, trebuie să fie abordate într-o manieră în care să nu vă pună într-o situație "fără ieșire".
Astfel, eu vă sfătuiesc să nu faceți aceeași greșeală ca mulți alții, care astăzi stau și regretă că nu au dat importanța cuvenită propriei situații.

Cu stima, av. Hulea Ionuț-Marius
Fiecare avocat are strategia lui.
Este greu de spus la modul general ce ar fi bine sa faceți.
Fiecare caz are caracteristica lui și depinde de ceea ce se întâmplă în UP.
În camera preliminară se analizează ce s-a întâmplat în UP.

București 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca oferta trimisa catre procuror in cadrul urmaririi ... IoanaIoanaI IoanaIoanaI Ce se intampla daca oferta trimisa catre procuror in cadrul urmaririi penale a fost respinsa? Se mai poate trimita o oferta sau care sunt urmatorii pasi in ... (vezi toată discuția)
Solutii in camera preliminara (dupa recunoastere) munliv munliv Am comis o fapta în 2008.art215 al 123 cu aplic art 41 sunt citat încamera ppreliminara. Eu am recunoscut fapta .ce se iîntâmplă în camera preliminara (vezi toată discuția)
Bună ziua, as avea și eu o întrebare referitoare la problema ... RamonaRaul RamonaRaul Bună ziua, As avea și eu o întrebare referitoare la problema mea: sunt implicată într-un dosar penal pt delapidare cu suma de 3500 Ron,încă de prima ... (vezi toată discuția)