avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am mostenit 3 socetati si 3 terenuri pe persoana fizica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am mostenit 3 socetati si 3 terenuri pe persoana fizica

Buna ziua, am mostenit 3 socetati si 3 terenuri pe persoana fizica, am gasit un cumparator pentru toate (tin sa precizez ca societatile au si active si pasive) cum se procedeaza in acest caz, se face un contract sau ce anume? Va multumesc frumos
Ultima modificare: Luni, 8 Iulie 2024
george-neagu, moderator
Bună ziua.

Trebuie făcute mai multe demersuri, pentru ca dvs să nu fiți "păgubit", printre demersuri fiind și o expertiză evaluatorie (raport evaluare teren), Ar fi bine să consultați un avocat, să fiți îndrumat corespunzător. După stabilirea valorii totală a bunurilor moștenite, puteți face vânzarea.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius

Ultima modificare: Luni, 8 Iulie 2024
„Hulea Ionuț-Marius” - Cabinet de Avocat, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sotul meu a decedat, el avea terenuri extravilane ... Leon0 Leon0 Buna ziua, sotul meu a decedat, el avea terenuri extravilane mostenite de la tata, intrebarea este daca la succesiune sotia are dreptul la terenurile ... (vezi toată discuția)
Se poate face proces de ieșire din indivuziune din tp fara dezbaterea ... Lavi Camani Lavi Camani Se poate face proces de ieșire din indivuziune din TP fara dezbaterea succesiunii titularului? (vezi toată discuția)
Buna ziua, teren extravilan cu 4 mostenitori, in indiviziune. ... psimona22 psimona22 Buna ziua, Teren extravilan cu 4 mostenitori, in indiviziune. Am aflat azi, ca sotia unui mostenitor(care e decedat), a vandut o parte din teren cu chitanta ... (vezi toată discuția)