avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... angajare ingrijitor asociatie proprietari cu forme ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

angajare ingrijitor asociatie proprietari cu forme legale

buna ziua. rog ajutor referitor la angajare ingrijitor as. proprietari. nu demult am aflat ca ingrijitorul/ femeia noastra de serviciu a fost mintita de fostii 2 administratori precum ca ar fi angajata cu forme legale. acuma la concediere s-a trezit ca din 10 ani de activitate i s-au platit catre stat dari pe 2 luni de zile. e vorba de o doamna in varsta de 80 de ani. rog ajutor. multumesc
Bună ziua.

Doamna trebuie să se adreseze instanței de judecată. Sfatul meu este să facă acest demers, cu sprijinul unui avocat.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,am divorțat ,am împreună cu soțul un apartament ... Dana Nec Dana Nec Bună ziua,am divorțat ,am împreună cu soțul un apartament luat prin programul prima casa.El nu vrea să îl vindem ( îl deținem de 7 ani),și nici nu ... (vezi toată discuția)
Viitorul meu soț a divorțat acum 11 ani de fosta soție împreunã ... Marya Symona Marya Symona Viitorul meu soț a divorțat acum 11 ani de fosta soție împreunã au construit o casã, dar dupã divorț nu au fãcut partajul.. Ea a ramas 8 ani in casã ... (vezi toată discuția)
Sunt victima unei înșelăciuni Alexandra2401ungureanu Alexandra2401ungureanu Buna ziua, consider ca am fost victima unei înșelăciuni ai as dori sa ma însumați in ce ar trebui sa fac pentru a-mi face dreptate. Anul trecut 2021 am ... (vezi toată discuția)