avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Accident Bună dimineața am o întrebare.la o ceartă ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Accident Bună dimineața am o întrebare.la o ceartă cu discuții interminabile ...

Bună dimineața am o întrebare.la o ceartă cu discuții interminabile de față cu copiii mama aruncă cu portcardul spre tata în ideea în care să l facă să tacă puțin,ca sărise calul.intamplarea face ca l a și nimerit deși de la diatanta și a provocat o zgârietură minora(nu a fost nevoie de copcii sau cusut)cum poate fi folosită această situație împotriva mamei în situație de divorț?multumesc anticipat
Orice neînțelegere,, discutie între părți poate fi folosita ca motiv de divorț mai ales dace se poate proba .Asta nu înseamnă că vor exista neapărat repercusiuni asupra , custodiei"etc.Pt a intelege cum sta situația,ce presupune un divorț,ce probe pot fi folosite discutați cu un av.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineața ! as dori sa știu ce pași trebuie parcurși ... ana duican ana duican Buna dimineața ! As dori sa știu ce pași trebuie parcurși pentru divorț , fiind implicați 2 minori , locuința comuna fiind construită pe terenul “ ... (vezi toată discuția)
Buna ziua m-ar interesa daca sotul imi poate lua copilul de 3 ... BVasile99 BVasile99 Buna ziua m-ar interesa DACA sotul IMI poate Lua copilul de 3 anisori,fiindca l-am inselat si are si dovezi niste mesaje... ,mentionez CA Este foarte gelos Bea ... (vezi toată discuția)
Speta... luiza2008 luiza2008 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o parere,idee,in urmatoarea speta: In sarcina inculpatului BIP s-a retinut faptul ca in ziua de 26 iunie 1975, in urma ... (vezi toată discuția)